העוגות דורשות תכנון והכנות מוקדמות ובחלקן דורשות פיסול בבצק סוכר וייבוש החלקים בשלבים. לכן, מומלץ מאוד לבצע ההזמנה לפחות שבוע מראש.
בצק הסוכר הינו חומר העשוי בעיקר מאבקת סוכר וסירופ תירס, בארה"ב ידוע בכינוי Fondant ובאירופה ידוע בכינוי Sugarpaste. החומר דומה בתכונותיו לפלסטלינה בכך שניתן לרדד אותו ולעצב בו דמויות. החומר אידיאלי לציפוי עוגות הן בהיבט העיצוב והן בהיבט שמירה על טריות העוגה. החומר מתאים במיוחד ליצירה מתוקה של ילדים אשר יכולים ליצור סוכריות מתוקות ולאחר מכן לאכול את היצירות מעשה ידיהם.
במידה והעוגה מצופה בבצק סוכר יש לשמור במקום יבש, מעל המקרר, בתוך תנור (שאינו פועל), על מדף וכו'. אסור לשים את העוגה בתוך המקרר מכיוון שהלחות שבמקרר תפגע בציפוי ובצבעים! הציפוי בבצק סוכר שומר על טריות העוגה לאורך זמן כל עוד לא נפתחה.
במידה והעוגה מצופה בקצפת, גנאש שוקולד או קרם חמאה העוגה צריכה להישמר בקירור.

גם אם נזכרתם ברגע האחרון, ניתן להתקשר אלי ואתאים את הפתרון הטוב ביותר!
לעתים אוכל להכין את העוגה המעוצבת שתבקשו גם בהתראה קצרה (תלוי בעומס), אם כי לא את כל המגוון.
בנוסף, ניתן לרכוש דרכי בהתראה קצרה דפי קרם אכילים עם תמונה לפי בקשתכם.
זו שאלה שאני נשאלת עליה רבות. כקונדיטורית אני יודעת שמה שחשוב זה לא רק המראה אלא גם הטעם.העוגות שלי נאפות באהבה עם מתכון מיוחד, במשך השנים והניסיון הרב שצברתי יש לי מגוון רחב של אפשרויות לעוגות ולקרמים ייעודיים לכל סוג ציפוי ודרישה ורצון של כל אחד. והתוצאה היא עוגה טעימה מאוד, לחה ואיכותית.

ניתן לבחור כל דמות או קישוט שתרצו מתוך המבחר המוצג או כל בקשה אחרת. ניתן גם לשלוח בקשה עם רעיון משלכם לעיצוב עוגה, שייהפך לעוגה טעימה, חלומית ומפתיעה!

ניתן להזמין עוגות במגוון רחב של טעמים. הציפוי בבצק סוכר אינו מאפשר שמירת העוגה במקרר ולכן לא מומלץ לעטוף עוגות קצפת בבצק סוכר. עבור עוגות ילדים מומלצת בחום עוגת שוקולד אותה אני אופה ממתכון מיוחד השמור בקונדיטוריה שלי.
אני יותר משמחה להציע את כל מגוון העוגות שלי גם בגרסה ללא גלוטן, כי גם לצליאקים מגיע לחגוג עם עוגה טעימה ומעוצבת!